Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Hormonjóga workshop

A tanfolyam több éves jóga, ájurvéda (Indiában) és természetgyógyászati kutatás eredménye, valamint az utolsó két évben teljes tanfolyamot végzett gyakorlók tapasztalataiból, bevált módszereiből ad ízelítőt.

TÖMÖR, GYAKORLATIAS, HATÉKONY
Ha megtetszik, lehetőség van a teljes tanfolyam elvégzésére.

A tanfolyam tematikáját a jelenlévők problémái köré fogjuk építeni, és lesz kérdezz-felelek órája, ahol megbeszéljük egymás problémáit és a bevált megoldásokat.

A témákból:
- Napi, heti, havi és éves nélkülözhetetlen TISZTÍTÓ ÉS MÉREGTELENÍTŐ eljárások nőiességünk ápolására.
- MENSTRUÁCIÓS PROBLÉMÁK (PMS, ritka, kimaradozó, fájdalmas stb.), tanácsok menstruáció idejére, menstruációs ciklust szabályozó gyakorlatsor, görcsöket enyhítő gyakorlatok.
- Elengedhetetlen gyakorlati ismeretek HORMONHÁZTARTÁSUNK szabályozására (pajzsmirigy, ösztrogén, progeszteron, tesztoszteron, kortizol stb.).
- Női betegségek (ciszta, mióma, gyulladások, endometriózis) kezelése természetes módszerekkel.
- Testi és lelki TERMÉKENYSÉG FOKOZÁSA, hogy képes legyél megteremteni, amire vágysz (gyermekáldás, álmok valóra váltása).
- Menopauzára felkészülés 30-as éveinktől, menopauza tüneteket enyhítése.
- RESTORATÍV gyakorlatok és meditációk, STRESSZoldó technikák (KIMERÜLTSÉG, ALVÁSZAVAR KEZELÉSE).
- Mi mivel van összefüggésben (napi rutin, étkezés, tisztító technikák, menstruációs problémák, hormon elváltozások stb.), hogyan gyógyíthatók természetes módszerekkel, és a hétköznapi élet szabályozásával.

A TANFOLYAMOT VEZETI: Nagy Erika Dalma Indiában végzett jógaoktató, Jógaterapeuta, Gerinc jóga oktató, Női jóga oktató, Kismama jóga oktató, Vallásbölcsész, Közgazdász és Sportedző.
 

A jelentkezés menete:

Kérjük, a sikeres jelentkezéshez első lépésben töltsd ki a termék alatt lévő Google Űrlapot, ha az kész, csak utána vásárold meg a weblapon keresztül a workshopot, mert a jelentkezéseket így tudjuk hatékonyan kezelni.

Workshop jelentkezési link

Rendezés:
Nézet: