Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Ászana elemző workshop

Kulcs a hatékony gyakorláshoz.

Gyakorlod az ászanákat egy ideje, sokfajta órát kipróbáltál, érzed is az áldásos hatásokat, azonban úgy érzed, vannak fehér foltok a gyakorlásban, megakadtál a fejlődésben, nem tudod merre tovább?

Pedig a témakör hatalmas, izgalmas és misztikus, de sajnos a napi kötelezettségek miatt néha se időnk, se energiánk nincs megtalálni azokat az autentikus tanításokat és útmutatásokat, melyek segítenek hatékonnyá és izgalmassá tenni fejlődésünket.

A tanfolyam úgy lett összeállítva, hogy személyre szabott legyen, a jelenlévők akadályaival és problémáival, egyéni sajátosságaival, valamint fejlődési célok kitűzésével foglalkozunk.

Az oktatóról: Nagy Erika Dalma Indiában végzett Yoga Alliance által minősített jóga oktató, jóga terapeuta, gerinc jóga oktató, női jóga oktató, kismama jóga oktató, vallásbölcsész, közgazdász és sportedző. Több mint két évet töltött Indiában Iyengar és ashtanga vonalon, jóga terápiát, ájurvédát és jóga filozófiát tanulmányozva. Módszereit az elmúlt években (2010 óta oktat) magán és másokon is folyamatosan tesztelte, és óráin, tanfolyamain igyekszik autentikusan és személyre szabottan átadni a bevált eljárásokat, gyakorlat sorozatokat.

A jelentkezés menete:

Kérjük, a sikeres jelentkezéshez első lépésben töltsd ki a termék alatt lévő Google Űrlapot, ha az kész, csak utána vásárold meg a weblapon keresztül a workshopot, mert a jelentkezéseket így tudjuk hatékonyan kezelni.

Workshop jelentkezési link