Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

8 alkalmas kezdő női jóga tanfolyam

NŐI JÓGA TANFOLYAM (8 alkalom)

Időpontok: 2019. október 1-től, minden kedden 16.15-17.45

Helyszín: ASRAM Pest

Oktató: Míra

Amennyiben szeretnél otthon, az éppen adott szabadidődben biztonságosan jógázni, ezt az intenzív tanfolyamot neked találtuk ki! Itt megtanítom neked mely napszakban mely ászanákat célszerű gyakorolnod. Megtapasztalhatod, hogy napi pár perc jógázás milyen sokat fog számítani, és milyen jótékonyan tudja segíteni mindennapjaidat.

A női jóga intenzív tanfolyamnak a célja, hogy a mai rohanó világban is meg tudd adni magadnak az esélyt és a lehetőséget az egészséged, fiatalságod és vitalitásod megőrzésére! Nem csak a női területekre összpontosít. Olyan ászanákat tanítok meg neked légzésre, amelyekkel minden nap biztonságban fogod tudni karban tartani a tested, egészséged. Amint időd engedi, azonnal ki tudd oldani a stresszt testedből, a munkából fakadó fizikai terheléseket is mielőbb helyre tudjad hozni, biztonsággal.

A női jóga gyakorlatsorába beépített légzőgyakorlatok segítik a mindennapok harmonikusabb, kiegyensúlyozottabb, egészségesebb megélését, a test aktivitásának megőrzését, ennek következtében a kötelezettségek és rutin eredményesebb kivitelezéseit.

A női jóga rendszeres gyakorlásával megismerhetjük testünk öngyógyító mechanizmusait, ami által kisebb-nagyobb csodákat tapasztalhatunk és élhetünk meg.

A női jóga a teljes fizikumot kezeli módszeresen, hatékonyan támogatja és kiegészíti a személyre szabott, célirányos gyógyító eljárásokat.

A jóga ászanák anatómiai és energetikai szempontból is „tökéletes“ testtartások.

A női jóga intenzív tanfolyamom ajánlott:

  • 10-12 éves kortól.
  • Családtervezés előtt álló, leendő édesanyáknak.
  • Szülés után, hogy megelőzd a korral járó betegségek nagy részét.
  • Klimax előtt és után lévő nőknek.
  • Fogyni vágyóknak, egészséges testsúlyukat megőrzőknek.
  • Ülő és álló munkában dolgozóknak.

Ellenjavallat nincs.

A tanfolyam díja: 19 200 Ft

A jelentkezés menete tanfolyamokra:

Kérjük, a sikeres jelentkezéshez első lépésben töltsd ki a termék alatt lévő Google Űrlapot, ha az kész, csak utána vásárold meg a weblapon keresztül a tanfolyamot, mert a jelentkezéseket így tudjuk hatékonyan kezelni.

Tanfolyam jelentkezési link