Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Online kismama jóga tanfolyam - július 14-től

Ár:
9.900 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Férőhelyek: 18 db

Online kismama jóga tanfolyam - július 14-től ( 4 alkalom)

Hány fő?db

Leírás és Paraméterek

Online 4 alkalmas kismama jóga tanfolyam 

Időpont: július 14 – augusztus 7-ig, keddenként 10.00-11.30 

Oktató: Ibolya Emese, Női jóga,- és kismamajóga oktató, női jógaterapeuta, ajurvédikus babamasszás oktató, tapasztalt szülésfelkészítő dúla, háromgyermekes édesanya

A tanfolyam formája: online, interaktív, élő - zoom alkalmazáson keresztül. (A tanfolyamról nem készül felvétel.)

A tanfolyam ára: július 5-ig 7.900 Ft (korai kedvezményes ár)

                               július 6-tól 9.900 Ft

Ha tudatosan, a jóga eszköztárának segítségével, ám mégis otthonod kényelmében szeretnél készülni a szülésedre, akkor ez a tanfolyam épp neked szól.

A jóga segítségével megtanulhatsz elcsendesedni, testileg és mentálisan ellazulni. A megfelelő mozgásos, légző- és relaxációs, vizualizációs gyakorlatok átsegítenek a várandóssággal járó hormonális és hangulati változásokon és elvezetnek saját erőforrásaidhoz, hogy örömteli, kiteljesedett állapotban éld meg várandósságod hónapjait és a szülést.

Az alkalmazott jógagyakorlatok és egyéb - a természeti népektől átvett - táncos-mozgásos elemek garantálják a laza csípőt, az erős gátizmokat, a szebb vonalakat és az akadálytalan szülést. Az órákon nagy hangsúlyt fektetünk a magzati kapcsolatépítésre, hogy már a kezdetektől kapcsolódhass, kommunikálhass magzatoddal, a vajúdást segítő légző-, és vizualizációs gyakorlatokra és a gátizomtornára.

A tanfolyami csomagot úgy állítottam össze, hogy a várandósságod során a második és a harmadik trimeszterre is kínáljak jógagyakorlatokat, megfelelő relaxációs és vizualizációs technikákat, melyeket rendszresen gyakorolhatsz a várandósságod során egészen a szülésig. 

A tanfolyamot a 12. hetet követően tanácsos elkezdeni, ha semmilyen kizáró ok nem áll fenn a várandósságod kapcsán. 

Minden órát rövid ráhangolódással, a babánkhoz való kapcsolódással kezdünk, majd légző-, és vizualizációs gyakorlatokkal folytatjuk, mely a vajúdás és szülés során egyaránt a segítségedre lesz. Ezt követően kifejezetten kismamáknak szóló jógagyakorlást végzünk, majd a gátizomtorna gyakorlataival és egy zárórelaxációval fejezzük be az adott órát.


Jógás előképzettség nem szükséges, csak a nyitottságod! :)

A tanfolyamot tartja: 
Ibolya Emese
Női jóga,- és kismamajóga oktató, női jógaterapeuta, ajurvédikus babamasszás oktató, tapasztalt szülésfelkészítő dúla, háromgyermekes édesanya 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!