Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

ONLINE Az 5 tibeti rítus ászanái workshop március 28-án 14.00-17.00

Ár:
5.500 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Férőhelyek: 11 db

Az 5 tibeti rítus ászanái workshop március 28-án 14.00-17.00

A workshop időpontja: március 28. 14.00-17.00

Oktató: Rónai Róbert

A workshop ára: 5.500 Ft

                       

 

RÉSZVÉTELI ÉS LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Hány fő?db

Leírás és Paraméterek

Az 5 tibeti rítus ászanái workshop március 28-án 14.00-17.00

A workshop időpontja: március 28. 14.00-17.00

Oktató: Rónai Róbert

A workshop ára: 5.500 Ft

                  

A tibeti kolostorokat évezredeken át misztikus varázs vette körbe, a szerzetesek megóvták titkaikat. A legenda szerint itt őrizték a "fiatalság forrását", melynek segítségével leküzdhető a betegség és megállítható az öregedés. Az 5 rítusban jógaászanák épülnek egymásra, ismétlődnek, melyek elsősorban a testünk energetikai rendszerét hozzák jobb állapotba.  

A workshopon szó lesz a test energetikai hálózatáról, a csakrákról, azok működéséről. Mindenki személyre szóló tanácsokat kap a gyakorlatok helyes kivitelezéséhez, hogy azokat biztonsággal, sérülés nélkül tudja végrehajtani. A rendszeres gyakorlással megtapasztalhatjuk a rítusok pozitív élettani hatásait, tudatosítjuk a csakrák és a bandhák (zárak) működését, mely segít abban. Rendkívüli energetizáló mozgásforma, melynek rendszeres végzése kiegyensúlyozottabbá tesz és fiatalít.

Az oktatóról:

Rónai Róbert 

Fél életemben jógáztam, először öngyógyító technikaként használtam. Meggyőződtem róla, hogy működik – ezért szeretném továbbadni. Több mint húsz éve naponta gyakorlok és lassan tíz éve oktatom a hatha jógát.

A több ezer éves hatha jógában a különböző testtartások, ászanák a környezet alapos megfigyeléséből, utánzással születtek. Ez nem mechanikus másolást jelent, nemcsak a formai, hanem a minőségi jegyeket is beépíti a pózokba. Ettől a figyelem a testből, a testtartásból indulva a finomabb szintekre, minőségekre is irányul.

Ami a jógát a többi mozgásformától megkülönbözteti, az a mozgás és a légzés összhangjára törekvés.

Több korosztállyal és különböző egészségi szinteken élőkkel dolgozom: gyerekek, felnőttek, értelmileg akadályozottak. Oktatóként folyamatosan képzem és fejlesztem magam a jógaterápia és a thai jóga masszázs területén.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!