Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Hatha jóga alapoktatói képzés

Hatha jóga alapoktatói képzés YA nemzetközi diplomával

(komplex, átfogó tudás, hogy kiváló szakemberré válj: Ájurvédikus szemlélet, Jóga terápia, Női jóga és Gerincterápiás megközelítés, Magas gyakorlati óraszám)

Extra: Ashsih Ahlawat india jóga mester Rishikehsből tartja a meditációs és pránajáma hétvégét, Swami Ráma hagyomány, egyetemi jóga diploma a dehraduni egyetemről, több mint 40 vipassana elvonuláson vett részt)

Indulás: 2019. okt.5

Képzés időtartama: 10 hétvége (160 óra) 

Képzésünkre olyan gyakorlók jelentkezését várjuk, akik hajlandók elköteleződni személyes fejlődésük mellett, és tapasztalati úton szeretnék elsajátítani azt a jógikus utat, melyet be tudnak építeni mindennapi életükbe is. Képzésünk célja a jógaoktatáshoz szükséges elméleti és gyakorlati tudás átadása, illetve a résztvevők meglévő tudásának elmélyítése. Amennyiben készen állsz arra, hogy megváltoztasd az életed, és elhagyd a mindennapi mókuskereket, akkor köztünk a helyed! 

Képzés ideje: 10 hétvége okt. 5 től – május 9-10

Mi a hatha jóga?

A tradicionális jógának a testgyakorlást középpontba helyező válfaja. Ahol az ászanák a fizikai testet, a légző, a relaxációs és meditációs gyakorlatok a finomabb testet hozzák egyensúlyba. A XXI. század nyugati embere, amikor jógára gondol, elsősorban a testgyakorlás jelenik meg előtte, leggyakrabban a testével kapcsolatos elvárásokkal érkezik jógaórára. Aki azonban egy ideje már gyakorol, az tudja, hogy a figyelem, az érzékelés, a tapasztalás valóban kívülről, a testi szintről indul, egyre beljebb, egyre mélyebbre haladva.
Aki oktatóvá szeretne válni, annak képesnek kell lennie nem csupán a saját figyelmét egyre mélyebb történésekre irányítani, de a gyakorlókat is vezetni ezen az úton. Így szinte észrevétlenül fog egy hatha jóga óra elvezetni a testgyakorlástól a koncentráción és relaxáción át a meditációig, sőt akár annál tovább...
Az oktatóképzés célja tehát mindazt az átfogó tudást megszerezni, amit az ősi bölcsek tanítottak a test, a lélek és a szellem egyensúlyáról, egy 1 éves tanfolyam keretén belül.  Célunk továbbá, hogy betekintést adjunk a XXI. századi ember legáltalánosabb problémáiba, melyekkel a jóga órákra érkeznek. A cél, hogy magabiztos oktatóként, empátiával, segítő szándékkal, szeretettel, biztonságos gyakorlást tudjunk biztosítani számukra.

Képzés vezetői:

Nagy Erika Dalma (www.elevenyoga.com) - Indiában végzett Yoga Alliance által minősített hatha jóga oktató, Vinyasa Flow, Kismama, Női, Gyerek, Gerincjóga oktató, Jóga terapeuta, Vallásbölcsész és Sportedző
Ashish Ahlawat – Msc a Jóga tudományában, jóga és meditációs mester (Rishikesh)

 

További információért kattints az oldal alján a részletekre!

A jelentkezés menete oktatóképzésekre:

Kérjük, a sikeres jelentkezéshez első lépésben töltsd ki mindig a konkrét tanfolyam jelentkezési lapját (google űrlap), ha az kész, csak utána vásárold meg a weblapon keresztül a tanfolyamot a "Jelentkezés" gombbal, mert a résztvevők létszámát így tudjuk hatékonyan kezelni.

Amennyiben átutalásos fizetést választottál, a megrendelés leadása után, a visszaigazolásban kapott megrendelés számát írd bele az utalás közleményébe mindenképp, mert így tudjuk összepárosítani a befizetéseket a jelentkezésekkel.

Rendezés:
Nézet: