J O G A K O Z P O N T . H U

 

 

 

 

 

 

ASRAM

 

JÓGA ÉS MEDITÁCIÓS KÖZPONT

 

  BUDA SZÍVÉBEN

Nyitólap

YogaWorks Oktatóképzés:

 

 

English version

 

Rövid összefoglaló

 

A Yogaworks

A képzés

Oktató

Árak és dátumok

Jelentkezés

GYIK

Kapcsolat

Szállás

Szükséges nyelvtudás

 

Joan Hyman Yogaworks Master Workshop 2012 Sept.

 

 

YogaWorks Európában, Magyarországon

200 órás oktatóképzés

 

Helyszínek:

YogaWorks a világ minden táján

USA, Costa Rica,

 

Europe:

Hungary – Budapest

France – Paris

Germany – Munich / München

Sweden - Stockholm

Turkey - Istanbul

Greece- Athens-Dublin

Norway - Oslo

 

Japan, Hong Kong, Thailand Sydney, Australia

 

 

 

ÓRAREND

WORKSHOP

OKTATÓKÉPZÉSEK

MASSZÁZS

JÓGA BOLT

ÁRAK

 

yogaworks teacher training Europe, BudapestYOGAWORKS

JÓGA OKTATÓI TANFOLYAM

200 órás Yoga Alliance által elfogadott képzés

 

Amerika legnépszerűbb jóga oktatói tanfolyama most Budapesten!

Nézd meg a videót a képzésről!

 

 

 

2013. évi képzésünk oktatója:

 

Anna Zorzou, Görögországból

 

Athén szülötte, 10 éves profi kosárlabda karrier után fedezte fel a jógát. Olyan alternatív mozgásformát keresett, amely alkalmas a sport általi sérülések gyógyítására. Felfedezte, hogy erre a jóga nagyszerű megoldás.

Anna tanítási módszerére leginkább a Yoga Works stílusa a jellemző (Ashtanga, Iyengar és Vinie jóga kombinációja), hatással volt rá az integratív jógaterápia és a Birthlight iskolák, csak úgy mint számos oktató: Annie Carpenter, Joseph Le Paige, Peter Sterios, Saul David Raye, Shiva Rae, Bryan Kest, John Friend, Sarah Powers, Shi Dharma Mittra és Andrey Lappa. Anna regisztrált 500 órás Yoga Alliance oktató.

 

Széleskörű szakmai tapasztalatra tett szert workshopokon, elvonulásokon és oktatóképzéseken, ami meghozta számára az elismerést a jóga és a gyógyítás területén. Anna lelkiismeretes és lelkesítő személyisége motiválja a tanulókat a kemény munkára, illetve hogy megtalálják a belső békét és nyugalmat gyakorlás közben.

 

Anna jelenleg állandó órákat tart Görögországban, emellett számos workshop, elvonulás és konferencia kötődik a nevéhez. Európai Yoga Works oktatóképzéseket vezet, a Holmes Palace Fitness Club jóga szakértője és a Manduka nagykövete.

 

ERYT 500 - RYT 500 Yoga Teacher (Yoga Alliance 500 órás tapasztalt oktató)

Yoga Works Oktatóképzés Vezető (500 hour Yoga Works Certified)

Birthlight Kismama, Szülés utáni és Baba Jóga Oktató

Jóga Terapeuta   www.annazorzou.com

 

 

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------

 

A 2012-es YOGAWORKS KÉPZÉS OKTATÓJA

 

Catherine  Munro

 

Nagy örömünkre Catherine immár másodszor tart nálunk oktatóképzést, 2011 után idén ismét Budapesten köszönthetjük 2012. júliusban. Személyében csodás, szakértő vezetőre leltek a jóga rejtelmeibe.

 

 

Oktatónk, Catherine Munro (EYRT 200 órás) 1989-ben kezdett jógázni New Yorkban. Hosszú éveket töltött azzal, hogy kipróbálja a jóga számos tradícióját, több magas szintű mestertanárral tanult, elsősorban az Iyengar jóga vonalból. Felfedező útja közben Catherine rátalált az Asthangára, amit senior tanáraitól sajátított el; Chuck Millertől és Maty Ezratytól. Indiában az Ashtanga jóga gurujától, Sri. K. Patthabhi Jois-tól tanult. Később közvetlenül a YogaWorks oktatói program megalkotóitól tanult, Maty Ezraty és Lisa Walford képezték oktatóvá.  Éveken keresztül oktatott a YogaWorksnél, és 2003-tól YogaWorks oktató képzéseket is vezetett. Catherine vinyasa alapú órái 3 dologra koncentrálnak: az ászanák pontos beállítására, a sorozatok intelligens felépítésére, valamint arra is, hogy a gyakorlás mindig elmélyült és inspiráló legyen.

 

Catherine ösztönzi jógázóit a kitartásra, miközben őszinte megértéssel és gondoskodással fordul tanítványai felé. Célja, hogy a jóga gyakorlásának köszönhetően a tanítványok képesek lesznek az élet kihívásait sok kitartással és higgadt szemlélődéssel kezelni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                ASRAM Jóga és Meditációs Központ