J O G A K O Z P O N T . H U

 

 

 

 

 

 

ASRAM

 

JÓGA ÉS MEDITÁCIÓS KÖZPONT

 

  BUDA SZÍVÉBEN

 

Nyitólap

YogaWorks Oktatóképzés:

 

 

English version

 

Rövid összefoglaló

 

A Yogaworks

A képzés

Oktató

Árak és dátumok

Jelentkezés

GYIK

Kapcsolat

Szállás

Szükséges nyelvtudás

 

Joan Hyman Yogaworks Master Workshop 2012 Sept.

 

 

 

YogaWorks Európában, Magyarországon

200 órás oktatóképzés

 

Helyszínek:

YogaWorks a világ minden táján

USA, Costa Rica,

 

Europe:

Hungary – Budapest

France – Paris

Germany – Munich / München

Sweden - Stockholm

Turkey - Istanbul

Greece- Athens-Dublin

Norway - Oslo

 

Japan, Hong Kong, Thailand Sydney, Australia

 

 

ÓRAREND

WORKSHOP

OKTATÓKÉPZÉSEK

MASSZÁZS

JÓGA BOLT

ÁRAK

 

yogaworks teacher training Europe, BudapestYOGAWORKS

JÓGA OKTATÓI TANFOLYAM

200 órás Yoga Alliance által elfogadott képzés

 

Amerika legnépszerűbb jóga oktatói tanfolyama most Budapesten!

Nézd meg a videót a képzésről!  

 

A YOGAWORKS

 

Mi az a YogaWorks?

 

A YogaWorks az USA-ban 23 jógastúdióval rendelkezik. USA-szerte és világszerte tartanak oktatóképzéseket. Magyarországon első alkalommal 2011-ben voltak nálunk. www.yogaworks.com

 

A YogaWorks alapítói Maty Ezraty, Chuck Miller és Alan Finger hittek abban, hogy a jóga ereje megváltoztatja az életünket. Ők hárman a világ különböző pontjain nőttek fel, a jóga eltérő irányzatait képviselve más-más élettapasztalatot hoztak magukkal, megosztották szenvedélyüket, lelkesedésüket a jóga iránt, és azt a célt tűzték maguk elé, hogy minél több emberhez eljuttassák a jógát. Nem arra törekedtek, hogy üzletemberek legyenek, vagy hogy új trendet honosítsanak meg. Elsősorban és mindenek előtt tanulók, tanárok és a jóga művelői voltak. Mindennap gyakoroltak a jógamatracon, így éltek és fejlődtek.

 

Amikor megalapították iskolájukat, lehetőséget, illetve kötelezettséget éreztek arra, hogy a jóga számos irányzatát egy fedél alá hozzák, egy nyitott látásmódú dinamikus jógastílust alkotva; ez lett a YogaWorks. Törekedtek megtartani a jóga 5000 éves hagyományát, megtöltve programjukat egységes, minőségi, hiteles és elérhető oktatással, bárki számára.

 

A szívük és az elméjük mindig nyitva állt, elképzeléseik ezreket inspiráltak. Maty, két tapasztalt tanár – Chuck Miller és Lisa Walford – segítségével és inspirációjával alkotta meg a híres YogaWorks oktatóképző programot, tiszteletet adva a nagy jógamesterek hagyománya előtt, akik átadták tudásukat tanítványaiknak.  Ez a program élen járó oktatókat képzett és formált a világ minden táján.

 

A három nagy újító eredeti módszert dolgozott ki az ászanák oktatására: a klasszikus Astanga, Iyengar és Viniyoga irányzatokat ötvözték, mindig szem előtt tartva tanítványaik testi adottságait.

 

A képzés azóta kiegészült Alan Finger a meditációról és a finomtestről szerzett mély tudásanyagával, rendkívül gazdag, változatos és átfogó programot alkotva ezzel.

 

Taníts tanulni, tanulj tanítani!

A YogaWorks-nél hiszünk abban, hogy a jóga mindenkié. Küldetésünknek tekintjük, hogy tiszteljük, és kiemelkedő minőségű jógaprogramokkal segítsük tanítványaink törekvését a személyes fejlődésre, az egészségre, az önmegvalósításra - legyenek bármilyen korúak vagy szakmájúak. Tesszük ezt szeretettel, empátiával és humorral, tiszteletben tartva azt, hogy milyen egyéni célokat akarnak megvalósítani a jógával és az életükkel. A YogaWorks-nél a legjobb jógatanárok tanítanak, minden jóga irányzat képviselteti magát.

 

Akár a klasszikus Iyengart, Astangát, Vinyasa-flow jógát keresed, vagy speciális órákra mennél, mint a kismama jóga, sportolóknak szóló jóga vagy rehabilitációs jóga vagy Power jóga - a YogaWorks stúdiókban mind megtalálod.

 

A YogaWorks hisz abban, hogy profi jógaoktatóvá válni: egyedülálló, megelégedést és sok örömet nyújtó folyamat. A világ egyik legátfogóbb jóga oktatóképző programját ajánljuk azoknak, akik szeretnének oktatóvá válni, és azoknak is, akik el akarják mélyíteni eddigi tudásukat. Programunk a Yogaworks sokoldalú eddigi működése során alakult ki, iskolánk a jóga számos fajtáját foglalja magába. Küldetésünk, hogy minden jógaoktató elsajátítsa nálunk az ügyes, empatikus, biztonságos, ügyes és átfogó oktatás alapjait, miközben tiszteletben tartjuk mindenki egyéni hangját és stílusát.

 

 

                                ASRAM Jóga és Meditációs Központ