J O G A K O Z P O N T . H U

 

 

 

 

 

 

BUDA-PEST  SZÍVÉBEN

NYITÓLAP

Akciók!

Galéria – képek

Mi a jóga?

ÓRAREND, Programok

Hírlevelek

Sajtó, média

Céges jóga

JÓGAOKTATÓ KÉPZÉSEK:

HATHA JÓGA

VINYASA FLOW JÓGA

GYERMEKJÓGA

KISMAMAFLOW&BABÁS

KISMAMA & BABÁS

THETAHEALING

Oktatói továbbképzések

ÓRATÍPUSOK:

JÓGA:

Hatha jóga

Jóga alaptanfolyam

Gerinc jóga

Kismama jóga

Babás jóga

Gyermek jóga

Yin jóga

Vinyasa flow jóga
Power jóga

Vinyasa krama

Ashtanga jóga

Ashtanga flow jóga

Női jóga

Senior jóga

Daoyin kínai gerinctorna

Jógaalapú saját testsúlyos edzés

 

MEDITÁCIÓ:

Vipassana Meditáció

Reggeli meditáció
Mindfulness meditáció

TORNA:

Pilates

Tai chi

Gerinctorna

Kismama jóga

Szülőpozíciós jóga

Babás jóga

Gyermek jóga

Kapcsolatépítés a magzattal

Szülésfelkészítő 4 órás

 

WORKSHOPOK:

Kriston Intim torna

Szemjóga

Hellinger családállítás

Arcsimító jógagyakorlatok
Trance Dance- Transztánc

összes workshop

 

Magánórák

MASSZÁZS, KEZELÉSEK:

Ajurvédikus

Yumeiho

Kismama MAURI

MA-URI

Svédmasszázs

Relaxáló masszázs

Anticellulit kezelés

JÓGA BOLT:

Jóga Könyvesbolt

Jógamatrac és eszközök

Oktatóink

Akciók

JÓGA TÁBOROK

Terembérlet

Indiai receptek

Állás

Linkek

Térkép, útleírás

Impresszum

 

 

AZ ELBŰVÖLŐ NŐ női jóga workshop

 

Időpont: 2017. szept. 10. vasárnap 10:00-13:00

Helyszín: ASRAM Pest

Oktató: Török Csilla

 

 

   Kevés tanítás hangzik el arról, hogy miként lesz valakiből igazi nő. Nem arról van szó, hogy ne ismernénk az elvárásokat, amelyeket a családunk, a kultúránk, a társadalom támaszt a nőkkel szemben. Dunát lehet rekeszteni azokból a könyvekből és folyóiratokból, amelyek elmagyarázzák, hogy mit kell tenni ahhoz, hogy jó nők legyünk. De ezek elolvasása után még mindig nem tudjuk, hogy mivel jár az, amikor a nővé érés útjára lépünk, és még a célunkat sem ismerjük fel.

  

   Sok nőnek az az érzése, hogy nem tudja megütni a mércét, hogy nőként nem elég jó. Zsigeri érzés, hogy nem sikerül igazán önmaga lenni. Túl kevés, és ugyanakkor túl sok. Nem elég csinos, elég sovány, elég kedves, elég jószívű, elég fegyelmezett. Viszont túl érzelgős, túl igényes, túl érzékeny, túl erős, túl határozott a véleménye, túl rendetlen. Ezekből születik meg a szégyen, a nők egyetemes kísérője. Azt gondoljuk, ha jobb nők lennénk, az élet sem lenne olyan nehéz. A szívünk mélyén rejtőző vágyak fényűzésnek hatnak, és azt gondoljuk, hogy csak azoké teljesül, akik képesek megfelelni. A modern nő elvárások kereszttüzében hivatott megtalálni identitását, ezért a folyamatos megfelelési kényszernek engedve lassú önpusztításba vagy túlzott önmegvalósítási szerepbe kezd. Az őszinte törekvések közepette észrevétlenül korlátok közé szorul a női mivolt, noha kezdettől fogva szabadok vagyunk szépségünk feltárására és megélésére.

  

   A workshop egy utazás, amely során felépül és felszabadul benned az a nő, aki mindig is szerettél volna lenni. Nem arról lesz szó, hogy mit kellene tenned, vagy milyennek kellene lenned. Nem újabb adag, kudarcra ítélt feladatcsomag teljesítésére, nem újabb szabályrendszer átvételére hívlak, hanem valami sokkal jobbra. Egyszerűen csak fedezd fel, hogy nőként milyen vagy. Olyan nő, aki szerelemre született, aki egy közös kalandban pótolhatatlan szerepet tölt be, és akinek egyedi szépsége meg tud mutatkozni. Csodálatos, erős, elragadó, gyengéd és vonzó, bensőséges és csábító, heves és szenvedélyesen elkötelezett.

 

   Az elménket, a szívünket és a testünket egyaránt megjógáztatjuk ezen a foglalkozáson. Átbeszéljük az elméleti részt, majd a fókusznak megfelelő gyakorlatokat, ászanákat végzünk, így lelkünket és testünket egyaránt feltölthetjük. A nő alapvető kérdését (Szép vagyok-e? Látsz-e?) járjuk körbe, feltárjuk az erre kapott hibás válaszokat, amelyek befolyásolják az önmagunkhoz való hozzáállásunkat. Az elméleti tudáson túl a testünket is megmozgatjuk olyan ászanákkal, gyakorlatokkal, mudrával és légzőgyakorlattal, amelyek segítségünkre vannak az úton önmagunkhoz, a világhoz. Megtisztítjuk gondolatainkat, testünket az elengedést támogató gyakorlatokkal, majd megerősítjük az erőt, a szépséget, az újat, amelyet felfedeztünk önmagunkban.

 

   A női jóga a gyakorlatok finomságával fizikai és finomabb szinten is elősegíti a nőiség átélését és a nőiség-tudatosságot. Visszavezet a természetes nőiség öröméhez, a testi-lelki egészség megőrzéséhez/helyreállításához. Hatásait tekintve - edzettségi szinttől függetlenül- megerősítheted a tested, lelked, megismerkedhetsz és együttműködhetsz a benned lévő bölcs asszonnyal és elbűvölő nővel, kondicionálhatod és megerősítheted a medencealapi izmaidat, elmélyedhetsz a nőiséged kiteljesítésének lényegébe és a női szerepekbe, illetve tudatosabban élheted a ciklusodat.

Minden nőtársamnak ajánlom – fizikai edzettségétől függetlenül -, akit érdekel a test-lélek kapcsolata, a belső szükségleteire való figyelés, valamint a mozgáson túl észre szeretné venni, hogy a jógázás hatására mi történik a testében, a lelkében.

 

Tartja: Török Blanka Csilla (Naliní® Női jógaoktató és Gyermek Jóga oktató)

 

A workshop díja: 5000 Ft

A jelentkezést követő 4 munkanapon belül várjuk 2500 Ft előleg befizetését!

 

Bejelentkezés szükséges a recepció elérhetőségein:
asram.pest@gmail.com
+36-20-257-6151

06-1-780-9169

 

 

ASRAM Jóga és Meditációs Központ

1024 Budapest,  Ady Endre u. 1.  I. em.      Tel: 0620-552-6564

1136 Bp. Tátra u. 5/B. 30-as kapucsengő

www.jogakozpont.hu