J O G A K O Z P O N T . H U

 

1

 

3

 

 

Vinyasa flow yoga, hatha yoga in English,  ashtanga yoga, Iyengar yoga

 

INGYENES PROGRAMOK/

 

 

badgeÉrtesülj aktuális programok-ról, nézz videókat, jóga praktikákat!

 

 

Jóga matrac, eszközök, CD, DVD

könyvvásárlás, jóga ruházat, segédeszközök   

 

AKCIÓ! Matrac 10% kedvezmény

Oktatóknak, oktatóképzősöknek most

10% kedvezmény matracokból.

 

Svéd, ajurvédikus,

Yumeiho, MA-URI, kismama masszázs

gyógytorna

 

 

AJÁNDÉKUTALVÁNY kapható

tetszőleges értékben!

Érvényes óráinkra, tanfolyamainkra, könyvekre, termékekre, matracokra, masszázsra. Ajándékozz vagy kérj bérletet szeretteidtől.

 

 

 

 

 

ASRAM

 

 

JÓGA ÉS MEDITÁCIÓS KÖZPONT

 

 

BUDA-PEST  SZÍVÉBEN

NYITÓLAP

Akciók!

Galéria – képek

Mi a jóga?

ÓRAREND, Programok

Hírlevelek

Sajtó, média

Céges jóga

JÓGAOKTATÓ KÉPZÉSEK:

HATHA JÓGA

YOGAWORKS – Vinyasa flow Yoga Alliance diplomával

GYERMEKJÓGA

KISMAMA & BABÁS

Oktatói továbbképzések

ÓRATÍPUSOK:

JÓGA:

Hatha jóga

Iyengar & eszközös jóga

Jóga alaptanfolyam

Astanga jóga

Dinamikus vinyasa flow jóga

Gerinc jóga

Kismama jóga

Babás jóga

Gyermek jóga

 

MEDITÁCIÓ:

Vipassana Meditáció

Himalájai Tradíció szerint:

Bevezetés a meditációba

 

TORNA:

Pilates

Tai chi

Gerinctorna

KISMAMA ÓRÁK

Kismama jóga

Szülőpozíciós jóga

Babás jóga

Gyermek jóga

Kapcsolatépítés a magzattal

Szülésfelkészítő 4 órás

 

WORKSHOPOK:

Kriston Intim torna

Szemjóga

Indiai vega főzőklub

Hellinger családállítás

Trance dance-transztánc

Arcjóga

Kontakt jóga / acro jóga

…összes workshop

 

Magánórák

MASSZÁZS, KEZELÉSEK:

Ajurvédikus

Yumeiho

Kismama MAURI

Gyógymasszázs

Bemelegítő

MA-URI

JÓGA BOLT:

Jóga Könyvesbolt

Jógamatrac és eszközök

Oktatóink

Akciók

JÓGA TÁBOROK

Terembérlet

Indiai receptek

Állás

Linkek

Térkép, útleírás

Impresszum

ÓRAREND

WORKSHOP

OKTATÓKÉPZÉS

MASSZÁZS

JÓGA BOLT

ÁRAK

 

JÓGAOKTATÓI TOVÁBBKÉPZŐ HÉTVÉGÉK (2-3 havonta)

 

 

Következő időpont: 2014. jún.

 

Szombat: 13:30-20:00 Vasárnap: 8:00-16:00

Vezeti: Kádár Zoltán, Papp József

Jelentkezési határidő:

Helyszín: Budai stúdiónk, 1024 Bp. Ady E. u. 1.


image012A program mindig két részből fog állni. Az egyik rész a saját magad fejlesztése, a másik új gyakorlatsorok tanulása, amiket oktatni is tudsz. Ahhoz, hogy jógaoktatóként megálljuk a helyünket fejlődnünk kell mind a két területen. Tudnunk kell tanulóink szintjén új tananyaggal előállni akár fejlődni tudnak akár nem.  A tananyag szélesítésével és az oktatási módszertan javításával tudsz eredményesebbé válni. Alkalom nyílik az eddigi oktatói tapasztalataitok problémáinak interaktív megbeszélésére. Ha a csoport megfelelően gyakorol 10 ászanasor megtanulását célozzuk meg. Az oktatói képzés hat sorozatával együtt ez már sok variációs lehetőséget biztosít. Saját gyakorláshoz folytatjuk az oktatói tanfolyam anyagát elindulva onnan, ahol a tanfolyamot befejeztük. A tematikus jelleget meghagyjuk, viszont időt hagyunk a gyakorlás és oktatási tapasztalatok megbeszélésére, közös kiértékelésére.

A program szombaton 10:00 órakor kezdődik.

JELENTKEZÉS:

A hétvégékre külön-külön kell jelentkezni. (határidő az oldal tetején)

A továbbképzés elsősorban az ASRAM-ban végzett oktatói csoportoknak lett szánva, minden alkalommal a jelentkezési határidőig a helyeket nekik tartjuk fenn, kérjük, hogy akik korábban végeztek vagy külsős végezett oktatók, csak a határidő után jelentkezzenek, mert ha marad hely nagy szeretettel várjuk őket is. A jelentkezés csak előleggel együtt érvényes.

Az előleg összege 10.000 Ft (utalással vagy készpénzben lehet), kártyával nem lehet fizetni. A fennmaradó összeget utalhatod legkésőbb …-ig, vagy a helyszínen is be tudod fizetni készpénzben tanfolyamkezdéskor.

 

Tematika:

Minden oktatóban felmerül az, hogy miért tud néhány oktató akár több ezer főt is oktatni és mi annak az oka, hogy sokaknak nem jön össze a minimális létszám sem a foglalkozások megtartásához.

Ennek a titka egyértelműen nem ismert, de sok olyan módszer van amely eddig bevált. 

Ilyen pl: hogy hitelesnek kell lenned. Megfelelő és megújuló ismereteket kell adnunk. Olyan módon, hogy az oktató lelkesedése átragadjon. Fontos a beszédtechnika, számít a kinézet, a tudatállapot, a stressz és a kifogás kezelés stb. 

Ezek katalizátorként hatnak.

Két ászana soron keresztül fogjuk gyakorolni azokat a hatásfokozó oktatói eszközöket amelyek leggyakrabban használhatóak és a foglalkozás színvonalát akár többszörösére is emelhetik.

Az oktató lelkesedésének fenntartásához saját fejlődésének tapasztalata szükséges. Ez az elhatározás- és az áldozat erejének tudatos használatával lehetséges, ezért részletesen átvesszük gyakorlati alkalmazásukat.

 

Kiknek ajánljuk:

- Jóga oktatóknak,

- Akik magukat és másokat is szeretnének motiválni,

- Akik szeretnének hatékonyabbá válni,

- Akiket érdekelnek a jóga technikái,

- Mindenkinek, aki fejlődni szeretne és jobban felszínre szeretné hozni képességeit.

 

Továbbképzés ára: 25.400 Ft (27% Áfát tartalmaz).

Szállás: 1000 Ft/éj

 

Számlaszámunk:

Yoga Room Kft.

16200223-10041156-00000000 (Magnet Bank)

Kérjük az utalás Közlemény rovatába írd bele a cég nevét, címét ha kérsz Áfás számlát, utólag ezt nem tudjuk módosítani. Továbbá az összeg beazonosíthatósága miatt ezt is írd be: „továbbképzés + időpont ”

(Bankszámlára történő készpénzes befizetés esetén 1000 Ft admin. díjat vonunk le a részvételi díjból.)

 

Lemondási feltételek:

Egy héttel a tanfolyam indulása előtt történő lemondás esetén az előleg nem jár vissza és nem levásárolható, de nevezhetsz magad helyett egy addig nem regisztrált résztvevőt, akinek átrakjuk az előlegedet. Semmilyen indokot nem tudunk figyelembe venni a lemondáskor (se betegség, se utazás, se időjárás, stb.)

Az átutalt előlegeket a tanfolyam indulása előtt egy héttel történő lemondásnál csak 1000 Ft (banki utalási+adminisztrációs díj) ellenében tudjuk visszautalni, vagy készpénzben felvehetők, vagy rátesszük a tagságidra és később levásárolod.

Kétnapos továbbképzés esetén alapvetően minden jelentkezőt csak 2 napos részvételre tudunk regisztrálni (1 napos nincs). Kérjük, aki csak 1 napra tudna jönni, az aktuális hétvége hetében jelentkezzen csak, ha maradnak helyek.

A jelentkezés leadásával mindenki automatikusan elfogadja a fenti lemondási feltételeket is.

 

 

Jógaoktatóként is szükségünk van a továbbfejlődésre. Szükség van a rendszeres saját gyakorlásra és arra is, hogy tapasztalt tanár vezetésével újabb inspirációkat kapjunk az óráinkhoz. Ezen a 4 hétvégén erre kínálunk Neked nagyszerű alkalmat, folyamatos konzultációs lehetőséget. Elmélyítheted tudásodat az ászanák világában, de ugyanakkor a pránajáma, relaxáció, meditáció, jógapszichológia és jógafilozófia területén is fejlesztheted magad.

 

"A jógaoktató fejlődése kétirányú lehet. A megszerzett tudás lassan beporosodik, elmúlik, ha nem fejlesztjük”

"Aki nem halad, az visszafejlődik. Vagy fejlődsz, vagy leépülsz. "

 A jóga gyakorlóinak meg kell újulniuk. A tanítóinak pedig frissnek kell lenniük. Értem ezalatt, hogy életszerűnek kell maradni. Ezért mindig is láncban dolgoztak a tanulók, oktatók és a mesterek is.  Kell egy belső és kell egy külső kontroll. A megvilágosodás után a külső kontroll nem szükséges, mégis fenntartják a mesterek, nehogy rossz mintát adjanak. A teljes szabadság eléréséig a tanító híján csak az egó gyakorol kontrolt, amely torzít és előbb, vagy utóbb szenvedést okoz. Ezért minden sikeres tanító tanul élő tanítóktól, mert ez adja meg a szükséges lendületet. Ez a lendület hozza létre a tudás öntisztulását. Létrehozza a karma jógát. Azaz nem egyedül vállalod a tanítás felelőségét. A nyugodt élet titka az, hogy az ember mindent megtesz, ami tőle telik, a többi már Isten dolga. Amikor embereken segítünk, az egy csodálatos érzés. Ahhoz, hogy ez megtörténhessen élő tudásra van szükségünk. Fejlődj velünk, vagy bárhol máshol, de lépj túl a határaidon. Azért mert a jógán keresztül ezt tanítod. Ettől lesz jó. Szeresd, higgy benne, érts hozzá: nagyon, nagyon, nagyon!"   Kádár Zoli

 

 

Általános tematika

 

- Ászana: Az előre, hátra hajlások biztonságos fejlesztése. Fordított testhelyzetek. Menstruációs gyakorlatok. Ez lesz a fő vonulata az oktatásnak. De az igazi lényeg a mélyebb megalapozottság elsajátítása korrigált testtartásokon keresztül.

 

- Pránajáma: Miközben tovább gyakoroljuk a Nadi sodhanát, nagyobb teret szentelünk a Kapalabháti pránajáma begyakorlásának, finomításának.

 

- Jógapszichológia: Tovább mélyítjük az elme természetéről, és megtisztításának, uralásának módszereiről szerzett ismereteinket, különös tekintettel az érzelmekre és a világ megismerésének módjaira.

 

- Jógafilozófia: Dolgok felett állás, birtoklás nélküli szeretet, Karma, Bhakti, Gjána, Rádzsa jóga.

Egyszerűen dolgozunk egy felfogáson, az élethez való hozzáálláson. Finomítjuk és gyakorlativá tesszük és magunkra szabjuk ezt az egyébként is bennünk élő tudást.

 

- Relaxáció: Az oktatóképzésen a fizikai test ellazítására koncentráltunk elsősorban. Most olyan módszerekkel ismerkedünk meg, melyek közvetlen módon az energiatestre hatnak, miközben tovább mélyítik a fizikai ellazulást is.

 

- Meditáció: A mantrameditáció és a légzéstudatosság fokozásának finom lehetőségeit gyakoroljuk, este pedig mantraénekléssel zárjuk a napot.

 

 

Jelentkezés:   Dévényi Nóra jógaközpont vezetőnél: 0620-475-9665,

vagy skype: joginori   email: info@jogakozpont.hu

 

 

Vannak egyéb költségek?

Ebédet közösen szoktunk rendelni- vegetáriánus ebéd: kb. 1300 Ft/nap.

Ha min. 10-15 fő kér ebédet, időben, akkor tudjuk megrendelni.

 

       Várunk szeretettel!

 

A tanfolyamokról érdeklődni lehet, ill. jelentkezni:

ASRAM Iroda

1/780-6245

iroda@jogakozpont.hu

     skype:: asram.iroda (hívhatsz skype-on ingyen a neten keresztül!)

 

ASRAM Jóga és Meditációs Központ

1024 Budapest,  Ady Endre u. 1.  I. em.      Tel: 0620-552-6564    e-mail: info@jogakozpont.hu

www.jogakozpont.hu