J O G A K O Z P O N T . H U

 

 

 

 

 

 

ASRAM

 

JÓGA ÉS MEDITÁCIÓS KÖZPONT

 

  BUDA SZÍVÉBEN

 

NYITÓLAP

Akciók!

Galéria – képek

Mi a jóga?

ÓRAREND H-V

Hétvégi programok

Hírlevelek

Sajtó, média

Céges jóga

JÓGAOKTATÓ KÉPZÉSEK:

HATHA JÓGA

GYERMEKJÓGA

KISMAMA & BABÁS

Oktatói továbbképzések

ÓRATÍPUSOK:

Hatha jóga

Kezdő jógatanfolyam

Pilates

Astanga jóga

Dinamikus jóga

Iyengar jóga

Gerinc jóga

Női jóga

Meditáció

Tai chi

Gerinctorna

Kismama jóga

Szülőpozíciós jóga

Babás jóga

Gyermek jóga

TANFOLYAMOK, WORKSHOPOK:

Kriston Intim torna

Szemjóga

Indiai vega főzőklub

Hellinger családállítás

Szülésfelkészítő

Szoptatásra felkész.

Szülők iskolája

Pilates workshop

Trance dance-transztánc

 

Magánórák

MASSZÁZS:

Ajurvédikus

Yumeiho

Kismama

Gyógymasszázs

Bemelegítő

MA-URI

JÓGA BOLT:

Jóga Könyvesbolt

Jógamatrac és eszközök

Oktatóink

ÁRAINK

Akciók

JÓGA TÁBOROK

Terembérlet

Indiai receptek

Állás

Linkek

Térkép, útleírás

Impresszum

 

 

 

 

HENNAFESTŐ TANFOLYAM

 

            Vezeti: Héjjas Nikolett, 1 napos tanfolyam  2009. okt. 11.


Elméleti, gyakorlati, üzleti oktatás, ajándék hennafestő készlet minden tanulónak

(tartalma: 4 nagy hennapor, henna olaj, eukaliptusz olaj, bindi, motítum cd, motívum gyűjtemény, jegyzet) ingyenes konzultáció a továbbiakban.

Elismerő oklevél és 50 %-os henna vásárlási kedvezmény a továbbiakban a tanuló részére.

Az oktatás személyre szóló és teljesítménytől függő az 1 nap:

ha valakinek nem sikerülne elsajátítani mégsem, akkor az még jön, de nem kerül többe neki. 

Ár: 30.ezer Ft

min. 8 fővel indul a tanfolyam.

Modell nem szükséges, mert egymásra festünk. Az a tapasztalatom, hogy szívesen bevállalja mindenki, hogy a társa rá fessen, hiszen ezért van itt: tetszik a hennázás.

Hozni kell: A4 mappa vagy kemény lap
 
Az oktatás sikerességét oktatási haladó lap segíti elő, melyen a tanuló látja a témákat. A haladási lap kitöltése kötelező minden tanuló számára.   

 Néhány végzett hallgató véleménye:

"Most végeztem el a henna tanfolyamot ami igazán jó hangulatú és szakmailag bőséges volt, csak bíztatni tudok mindenkit, aki még gondolkodik.
Fogjátok fel úgy, hogy itt egy lehetőség, ami tutira megéri. Kalandra fel!"

    Kinga (hennafestő oktatás)
    

"2 napos hennafestő tanfolyamot végeztem és rengeteg hasznos információhoz jutottam.  Bele akarok kezdeni egy saját vállalkozásba, amihez az összes segítséget és tudást megkaptam ezalatt a két nap alatt. A légkör és a hangulat kellemessége már csak plusz ajándék volt a számomra. Azt hiszem, gyümölcsöző kapcsolatot alakítottam ki Nikivel, ami a személyes szimpátián túl egy hatalmas könnyebbséget jelent nekem pályakezdőként.
Köszi Niki mindent!"

    Noémi (hennafestő oktatás)
    
    
"Szerintem nagyon átfogó, színes oktatást kaptunk a tanfolyam ideje alatt. Sok érdekes és hasznos dolgot tudtam tanulni. Jó volt a csapat is, a hangulat is. Más jellegű tanfolyamra is el fogok jönni ide."

    Anikó (hennafestő oktatás)

"Az oktatás nagyon tetszett, a légkör, a hangulat barátságos. Az elméleti és a gyakorlati oktatás fedezte mindazt, amivel igazán profi hennafestővé válhatsz. Köszönöm!"

    Timi (hennafestő oktatás)

"A tanfolyamról én csak pozitív tapasztalatokról tudok beszámolni! Nagyon élveztem a két napot. Az első nap egyből a festés következett. (Az egész tanfolyam egyébként egy nagyon jól felépített terv szerint működött.) Először papíron gyakoroltuk be a legáltalánosabb mintákat, megtanultunk tölcsért hajtani, és a henna pasztát összekeverni. A második nap megismerkedtünk az elmélettel. Én mindenkinek csak ajánlani tudom, mert nagyon jól éreztem magam, nagyon sokat tanultam! Köszönöm Nikinek!"

    Barbara (hennafestő oktatás)

"A hennázás ötlete hírtelen jött, de miután elhatároztam, hogy ezt szeretném csinálni, igyekeztem a legjobb tanfolyamot megtalálni. Hosszas keresgélés után találtam rá Niki oldalára és miután megláttam munkáit, örültem, hogy tanfolyamot indít. A tanfolyam időpontját megbeszéltük, így akkor kezdhettem el, mikor a legmegfelelőbb volt az időpont. Az intenzív tanfolyamot végeztem, ami picit megijesztett a rövidsége miatt, de hamar eloszlott az ettől való félelmem. A két nap alatt nagyon sok mindent tanultam. Mind az elméleti, mind a gyakorlati részt is teljesen átadta Niki. A tanfolyam végén oklevelet és egy kezdő csomagot kaptunk, ami tartalmazott mindent, ami a kezdetekhez kell. Nem bántam meg, hogy ezt a tanfolyamot választottam és mindenkinek csak ajánlani tudom."

    Andrea (hennafestő oktatás)   

"A tanfolyamról: Az első perctől jól éreztem magam a tanfolyamon, mert az oktató teljesen közvetlen és kedves volt már amikor találkoztunk. Mivel a tanfolyam nem kizárólag "csak" a festésből áll, így amit az üzleti részről sokszor átbeszéltünk, most a munkám során nagyon jól tudom hasznosítani. Niki sokat segített abban, hogy hogy is induljak el, miként indítsam be az üzletet. A mai napig mindenben számíthatok rá, bármilyen kérdésem van és örülök, hogy egy ilyen embert ismertem meg benne. "

    Viki (hennafestő oktatás)

"Nagyon jó. Nagyon részletes információkat és ismertetést kaptam a henna testfestésről. Hangulat nagyszerű volt, észre sem vettem, hogy eltelt az idő."

    Zalán (hennafestő oktatás)

"Mindig is érdekelt a henna és most végre tudom is használni. Nagyon sok mindenre rá voltam vezetve, Niki mindig figyelt rám. Köszi! Nagyon élveztem a testfestést és nagyon sok mindent gyakoroltunk."

    Viki (hennafestő oktatás)

"Örültem, hogy csak én voltam a tanfolyamon és még így is meg volt tartva. Érdekesség, hogy nem kell magamnak hoznom valakit, akin gyakorolhatok, hisz az oktatón próbáltam ki a hennafestést. Ez ritkaság. Mindent meg tudtunk beszélni menet közben, így minden ami eddig számomra ismeretlen volt, rögtön a témába illően megvilágosodott. Köszönöm a tanultakat!"

    Beáta (hennafestő oktatás)


"A helyszín kiváló, a hennafestés érthető, az oktatás kiváló volt. Jól éreztem magam."

    Erzsi (hennafestő oktatás)

"Nagyon jól éreztem magam az oktatás egész ideje alatt. Barátságos, oldott hangulatban telt az oktatás. Minden kérdésemre választ kaptam, biztos tudással megyek haza. :) KÖSZÖNÖM!"

    Anikó (hennafestő oktatás)

"Barátságos a hozzáállás és fegyelmezett az oktatás. Ha intenzíven akarjuk elsajátítani a hennázást, akkor bátran jöhet bárki, mert 1 nap alatt teljesen megkaptuk az alapokat, amit a saját fantáziánkkal bővíthettünk. Én hálás vagyok, hogy eljöhettem. Köszönettel: "

    Kata (hennafestő oktatásás)

"A helyszín hangulatos, az oktatás jó hangulatban telt."

Ildikó (hennafestő oktatás)

"Nagyon jól éreztem magam. Köszönöm!"

Anna (hennafestő oktatás)

"Nekem tetszett a helyszín, a családias környezet. Örömmel vettem részt az oktatáson. Örülök, hogy itt lehettem. Köszönöm a lehetőséget."

Réka (hennafestő oktatás) 

ASRAM Jóga és Meditációs Központ

1024 Budapest,  Ady Endre u. 1.  I. em.    Tel: 0620-552-6564    e-mail: info@jogakozpont.hu

www.jogakozpont.hu