AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK  2010. december 1-től

 

 

ASRAM Jógaközpont

 

 

www.jogakozpont.hu

 

órarend

 

letölthető árlista.

 

Az első alkalom ingyenes az állandó órákon, ha regisztrálsz itt

 

Milyen kedvezményekkel élhetsz még az első alkalommal?

(csak aznap váltható akciós bérletek)

 

Ha tetszett az óra, amin rész vettél, előre válthatsz bérletet, már a következő alkalomra. A bérlet érvényességének kezdetét Te határozhatod meg igény szerint.

 

1.       PRÓBABÉRLET - 3300 ft: fedezd fel, melyik a számodra legalkalmasabb óra!
10 napig érvényes, 5 alkalmas (1 és 1,5 órás állandó órákra) nem szüneteltethető, se nem hosszabbítható! (csak 1 személy használhatja, fényképes)

2.       1, 5 órás állandó bérletekből: 6 alkalmas bérletekből 1000 Ft kedvezmény, 10 alkalmas bérletekből 2000 Ft kedvezményt adunk. (csak 1 személy használhatja, fényképes)

3.       1 órás állandó bérletekből: 6 és 10 alkalmas bérletekből 1000 Ft kedvezményt adunk, (csak 1 személy használhatja, fényképes)

4.       Havi és negyedéves korlátlan bérletből: 1000 Ft kedvezmény, (csak 1 személy használhatja, fényképes)


Az első alkalommal személyenként csak 1 db akciós bérlet váltható.AKCIÓK BÉRLETES VENDÉGEINKNEK:

 

 

1.       HOZD EL ingyen EGY BARÁTODAT / BARÁTNŐDET JÓGÁZNI!
Minden új bérlethez egy ajándék Napijegy jár!
Vegyél akár állandó órára, vagy több alkalmas jóga/ tai chi/Pilates/meditációs tanfolyamra bérletet, mi ajándékba egy 1 alkalomra szóló napijegyet adunk minden bérlet mellé, mely 1 órás vagy 1,5 órás rendszeres / állandó óráinkra beváltható. A felhasználás feltétele, hogy a kuponnal érkező barátod még ne legyen regisztrálva rendszerünkben, tehát teljesen új legyen nálunk! A kuponnal érkező vendég a felhasználás napján élhet az 1-2000 Ft-os „új vendég bérlet akciónkkal is”

 

2.       AKCIÓ BÉRLETES VENDÉGEINKNEK! – új bérlet 500 Ft kedvezménnyel!
ha van érvényes állandó bérleted, az új bérletedet 500 Ft kedvezménnyel válthatod meg
az előző bérlet érvényességi időtartama alatt! Az új bérlet érvényességének kezdetét te választhatod meg.

 

3.       Bérlet szüneteltetési lehetőség:
Egyszeri alkalommal lehet vele élni bérletenként, max 14 napra lehet szüneteltetni a bérletedet. Ha hamarabb jönnél, újra aktiváljuk. Nem kell megindokolni, csak szólj a recepción, hogy szüneteltetnéd.

 

4.       Karácsonyi bérlet érvényesség:
   A
Karácsonyi szünet miatt minden még dec. 23-án érvényes bérletet 14 nappal automatikusan meghosszabbítunk.

 

5.       AJÁNDÉKUTALVÁNYOK válthatók, melyek minden foglalkozásunkra, masszázsra és termékekre beválthatók, tetszőleges értékben

 

6.       Maradék Egészségpénztáras keretedet töltsd fel az ASRAM-os tagsági kártyádra, levásárolható minden szolgáltatásunkra és termékünkre (számla ellenében elszámolhatod pénztáraddal)

 

7.       Bérlet elővétel: vásárláskor előre is válthatsz bérletet, add meg mikortól szeretnéd, hogy érvényes legyen a bérleted, és akkortól kezdődik az érvényességi idő.ELŐVÉTEL AKCIÓ:


- intimtorna

Legkésőbb 2 héttel (14 nappal) a tanfolyamkezdés előtt befizetve a teljes összeget 2000 Ft kedvezményt adunk a tanfolyam árából: 18.000 helyett csak 16.000 Ft.

 

- A YogaWorks oktatóképzésre van korai regisztrációs árunk is, mellyel sokat spórolhatsz, ha 2011. május 5-ig befizeted a részvételi díjat.

 

Várunk szeretettel!